Flat Preloader Icon

Tabere Unicat

Oferă-i copilului tău tabere memorabile, clipe de neuitat în inima naturii, într-un tărâm minunat, parcă scos din lumea basmelor.

Copiii vor beneficia de program variat, foarte dinamic, maxim de antrenant, cu multe surprize și activități interioare-exterioare energizante într-o atmosfera feerică. Toate aceste momente de vis se vor desfășura sub supravegherea atentă a unei echipe pasionate și  iubitoare, într-un confort deosebit care va face copilașul tău suprem de fericit.

Preț
390 – 2085 lei

Durata
1-5 zile
grupă de vârstă
7-11 sau 12-16 ani

Tabere Wonderland

Taberele se desfășoară pe întreg parcursul anului, în toate vacanțele școlare

24-28 Iunie 2024

Recomandare vârsta: 7-11 ani
3 mese · 2 gustări · băuturi · activități · surprize minunate

2085 lei Contactează-ne
01-05 Iulie 2024

Recomandare vârsta: 12-16 ani
3 mese · 2 gustări · băuturi · activități · surprize minunate

2085 lei Contactează-ne
08-12 Iulie 2024

Recomandare vârsta: 7-11 ani
3 mese · 2 gustări · băuturi · activități · surprize minunate

2085 lei Contactează-ne
15-19 Iulie 2024

Recomandare vârsta: 12-16 ani
3 mese · 2 gustări · băuturi · activități · surprize minunate

2085 lei Contactează-ne
22-26 Iulie 2024

Recomandare vârsta: 7-11 ani
3 mese · 2 gustări · băuturi · activități · surprize minunate

2085 lei Contactează-ne
12-16 August 2024

Recomandare vârsta: 12-16 ani
3 mese · 2 gustări · băuturi · activități · surprize minunate

2085 lei Contactează-ne
19-23 August 2024

Recomandare vârsta: 7-11 ani
3 mese · 2 gustări · băuturi · activități · surprize minunate

2085 lei Contactează-ne
26-30 August 2024

Recomandare vârsta: 12-16 ani
3 mese · 2 gustări · băuturi · activități · surprize minunate

2085 lei Contactează-ne
02-06 Septembrie 2024

Recomandare vârsta: 7-16 ani
3 mese · 2 gustări · băuturi · activități · surprize minunate

2085 lei Contactează-ne
Alte perioade

Pentru grupuri mai mari putem oferi și alte perioade, care vi le putem comunica în privat, în funcție de disponibilitate.

la cerere

Contactează-ne

Lucruri de reținut

Echitație, înot, tenis de câmp și inițiere balon cu aer cald.
Participanții pot să își aleagă orice fel de tip de tabără, nefiind obligatoriu ca într-un grup de persoane să aleagă toți același tip de tabără.

Categorii de vârste: 7-11 ani și 12-16 ani.

Cazarea se face în camere de 4*, iar într-o cameră vor fi distribuiți câte 3 participanți.

Detalii plăti și prețuri

Tabără/excursie 1 zi

Preț 78 euro / persoană, cu intrare de la 9:00 dimineața în orice zi aleasă din grila prezentată anterior și ieșire seara la 22:30. În preț sunt incluse 2 mese, 2 gustări, băuturi pe tot parcursul zilei, multe activități și suprize minunate.

Tabără 3 zile

Preț 273 euro / persoană, cu intrare vineri dimineața și ieșire duminică seara ora 18:00. În preț sunt incluse 3 mese, 2 gustări și băuturi pe tot parcursul zilei, multe activități și suprize minunate.

Tabără 5 zile

Preț 417 euro / persoană, cu intrare luni dimineața ora 8:00 și ieșire vineri seara ora 18:00. În preț sunt incluse 3 mese, 2 gustări și băuturi pe tot parcursul zilei, multe activități și suprize minunate.

Tabără 6 / 7 zile

Se poate începe tabăra duminică și termina sâmbătă. Vineri noapte trebuie să luați în considerare că va fi gălăgie în clădire și va trebui să faceți petrecere de rămas bun lungă lungă. Prețul unei zi complete cu tot cu o noapte de cazare este de 78 euro.

Grup > 15 de persoane

Se oferă o reducere 5% la oricare opțiune.

Grup > 30 de persoane

Se oferă o reducere 5% la oricare opțiune, plus gratuitate la însoțitori.

Modalitate de plată

Numerar, card bancar, card tichete de vacanță, tichete/vouchere de vacanță, transfer bancar, depunere de numerar direct în cont, plată online cu cardul bancar printr-un link securizat.

Toate prețurile sunt per persoană și conțin TVA.

Condiții de plată
 • Avans (pentru înscriere) – 25% din valoarea totală
 • Avans 2 (în termen de 60 zile după înscriere) – 25% din valoarea totală;
 • Rest de plată – 50% până cel târziu cu 15 zile anterior începerii taberei.
 • Plată INTEGRALĂ – dacă data rezervării este mai mică de 15 zile față de data începerii.
Renunțare

În caz că anumite persoane renunță nu se poate restitui avansul, doar se poate schimba numele participanților care au renunțat. Dacă doriți puteți separat opta pentru o asigurare storno. Lucru care trebuie făcut de dumneavoastră individual la o companie de asigurări.

Program

Program plin de activități dinamice și surprize unice, într-un cadru natural feeric, scos parcă din lumea basmelor.

Program tabără echitație

Program tabără inițiere balon cu aer cald

Program tabără tenis

Program tabără înot

 • Oaspeții iubesc resort-ul nostru

  Citește despre experiența lor

 • Maria Mirabela Coca

  noiembrie 18, 2022

  Totul la superlativ, cazarea, mâncarea, activitățile diversificate, echipa minunată, căluții…. nu poți găsi nimic care să te nemulțumească. Delia a rămas cu cele mai frumoase amintiri. Cu siguranță revenim cu drag. De acum taberele noastre sunt la Wonderland Cluj Resort

 • Marinescu Andreea

  septembrie 15, 2022

  Mulțumim, Wonderland, pentru o experiență cu adevărat minunată, pentru o tabără de neuitat! Copiii au plecat cu amintiri dragi, au redescoperit frumusețea jocului în echipă, au cunoscut oameni frumoși, amabili și implicați, și-au descoperit pasiunea pentru echitație, au legat prietenii, s-au distrat alături de colegii lor. Toți își doresc să revină cât mai curând. Mulțumim echipei care s-a ocupat ca totul să fie la superlativ! Ioana, Lucian, Andrei, Ștefan, Ciprian, Ionuț, Adi, Bogdan, Ester și Alesia, sunteți deosebiți! Să ne așteptați și anul viitor! 

 • Prangate Ilie

  septembrie 13, 2022

  5 stele pentru tot ceea ce faceți. O echipă minunată și oameni speciali, dedicați și implicați în ceea ce fac. Activități diverse și foarte bine împărțite. Cum spunea și SOFIA la plecare, ne revedem în iarnă și anul viitor, de ce nu. MULȚUMIM PENTRU TOT. DAR, există acel dar și ar fi că s-a terminat . Iar celălalt dar este că nu sunt copil. MULȚUMIM FRUMOS. SĂ NE REVEDEM CU BINE.

 • Busu Janina

  august 25, 2022

  Emilia Chebutiu-Oprea , îți mulțumesc pentru că ne-ai dus copiii în cea mai tare tabără. Totul a fost la superlativ. Te rog, să te gândești serios la o altă tabăra tot la Wonderland Cluj Resort!

 • Anca Rihor

  iulie 30, 2022

  MI.NU.NAT!!! Kan e super fericit!! Vom reveni pentru a două oară consecutiv, deși suntem “doar” din Piatra Neamț!! Felicitări pentru răbdare, implicare, program, cazare, mâncare, atmosferă! Bravo!!

 • Anca Ramona Godoci

  iulie 22, 2022

  Pentru mine că mamă o săptămână a trecut foarte greu pentru Yasmina a trecut repede , și dacă ea a spus că a fost “ceea mai tare tabăra” înseamnă că așa este , a mai spus că meritați 10 STELE pentru tot – cazare, activități, mâncare. Dacă la început m-am gândit că e puțin mai scump, după ce am văzut-o la final de tabără am zis- a meritat toți bani. Cu siguranță va reveni. Sunteți minunați mulțumim.

 • Luci Soit

  iulie 12, 2022

  Îți dorești să fi copil din nou! Foarte frumos. Să țină vara asta, o veșnicie!

 • Petru Dragan

  iulie 6, 2022

  Mulțumim #WondelandClujResort!!! Iată ce zice fiica-mea: ”Am fost în această tabără împreună cu o prietenă și ne-am simțit foarte bine. Personalul a fost foarte primitor și prietenos și atmosfera a fost foarte plăcută. Jocurile erau foarte distractive și impuneau multă muncă în echipă așa că am avut ocazia să ne împrietenim și cu restul copiilor. Programul a fost foarte bine gândit și nu aveai cum să te plictisești. Antrenorii sunt gata să te pregătească indiferent de nivelul la care ești iar caii sunt blânzi și prietenoși. Eu și prietena mea ne-am simțit foarte bine și recomandăm această tabără tuturor copiilor indiferent de vârsta.” – Paula, 14 ani. …….. eu ce aș putea adaugă… măsura de satisfacție și fericire a copiilor e invers proporțională cu timpul în care ei țin telefonul în mână adică acolo a uitat că există a avut un timp minunat, senzații extraordinare, surprize minunate la care nici nu te-ai fi gândit… să faci echitație, să zbori cu balon cu aer cald și multe altele…. Extraordinar!

 • Timea Angela

  iunie 23, 2022

  Ce aș putea să zic? Mâncare bună, camere curate și elegante , supravegheatori cu muuultă răbdare căluți cuminți și răbdători și ei, diferite activități într-un cuvânt minunat , nu am cuvinte să descriu , băiețelul meu a plâns câteva zile la rând că mai vrea și că îi este dor de căluți, ce aș putea să spun mai mult ? Abia așteaptă să revină.

 • Adina Roman

  iunie 16, 2022

  Totul e Super! Atmosferă, activități, implicare, oameni frumoși! Sunteți minunați! Iar despre cai nu mai vorbim, ei sunt principalul motiv al prezenței în această tabără minunată! Numai bine! Big Like!

 • Mihaela Ungurean Chis

  iunie 8, 2022

  Superb! Chiș Daria ar fi vrut ca această săptămâna să nu se mai termine! Diversitatea activităților desfășurate de niște oameni dăruiți, plimbările călare sau focul de tabără nu le va uita. Cu siguranță va reveni!!!! Statul în preajma cailor este pentru copii un medicament pentru suflet și un stimulent pentru minte.

 • Tinta Camelia

  iunie 7, 2022

  O tabără superbă cu activități zilnice. Patricia a fost foarte încântată, așa că vă vom vizita și vara viitoare. Mulțumim frumos pentru implicare.

 • Oana Damian

  mai 17, 2022

  La Wonderland Cluj Resort venim pentru orele de echitație cu Adrian Coaciu de vreo 7 ani, am prins tabăra de echitație de 3 ori până acum, iar anul acesta am zis că ar fi minunat să revenim măcar pentru 2 zile de tabăra, dar am rămas 5 zile și nici că am mai fi plecat. Pentru Rose va rămâne tabăra ei de suflet pe viață, dar nici noi, părinții, nu putem spune că nu a fost tabăra perfectă și pentru noi, am predat copilul la sosire și l-am revăzut la plecare, timp în care ne-am bucurat de fiecare colțișor al complexului. Totul a fost de excepție, personalul minunat, cazarea, mâncarea, activitățile de 5 stele, iar prețul mult prea bun pentru toate delicatesele oferite. Călătoria cu balonul, săriturile cu colacele, tiroliana, orele de călărie în pădure și orele petrecute în manej sau la cai, focul de tabără și spectacolele de artificii, sunt doar câteva delicii care ne-au rămas în suflet, cu siguranță vom reveni, acest loc are o calitate aparte: fiecare secundă trăită acolo este pe vibrație înaltă, calitatea timpului este de excepție, iar asta datorită oamenilor minunați care scriu povestea acestui loc. Vă iubim și vom reveni, până atunci vă îmbrățișăm cu drag și dor

 • Ana-Maria Checherita

  aprilie 21, 2022

  Năzdrăvănii Checherița au fost foarte încântați. Apreciez faptul că Lucian are experiență cu copiii dar și cu “părinții” care tot îl bat la cap și se vede că ii plac copiii. Împreună cu echipa lui au făcut o super tabără-aventură de neuitat și de neratat pe viitor. Mulțumim Lucian și întregii echipe care s-au ocupat!

 • Uzina De Dume

  aprilie 14, 2022

  Păi e vorba, totuși, de “Tărâmul minunățiilor”:))) Și-ai încălecat pe-o șa și s-a terminat și tabăra:) Succes și voie bună.

 • Botos Liana

  februarie 17, 2022

  Iulia și Albert s-au simțit extraordinar!!! Mulțumim frumos! Cu siguranță vom reveni!

 • Alexandra Izabela Cotos

  noiembrie 12, 2021

  Fetele mele s-au simțit minunat … au fost și anul trecut și anul ăsta și ar mai vrea să meargă încă o dată. Mulțumim!

 • Liana Donca

  octombrie 20, 2021

  Mulțumim Wonderland pt. experiența plăcută! Multă adrenalină, activități bine alese și coordonate de o echipă profesionistă! Patrisia va reveni cu siguranța!

 • Ramona Buzori

  octombrie 17, 2021

  Mulțumim Wonderland! Fetița mea s-a simțit minunat! Cu siguranță va reveni!

 • Anca Georoceanu

  octombrie 14, 2021

  Super! Super tabără, super activități, super oameni si nu in ultimul rând super cai! Multumim

 • Claudia Gheorghe

  septembrie 23, 2021

  Când am cerut oferta pentru tabăra noastră #taberehavefun am văzut activitățile și deja eram încântați. Dar când am ajuns acolo împreună cu copiii am rămas fără cuvinte. Tabăra a fost mai mult decât ne așteptam, nu mai vroiam să plecăm acasă. Acum copiii sunt treziți dimineatza de către părinți în stilul Ioana și Lucian. Dragilor ne revedem curând. Nu avem cuvinte față de toți cei implicați în această organizare.

 • Valeriu Vasciuc

  august 28, 2021

  Cea mai faină tabără. Țin să menționez implicația personalului. O locație excelentă pentru activități în aer liber!

 • Tita Rus

  august 20, 2021

  Tabăra a fost foarte frumosă, bine organizată, activități diverse și interesante, iar cursurile alături de antrenorii noștri favoriți au fost minunate. Pupici din Maramureș.

 • Victoria Paduret

  august 19, 2021

  Pt copilul meu a fost cea mai frumoasă tabără, vrea să repete experiența cât de repede, dacă se poate fără pauză de weekend… Mulțumesc pentru această tabără.

 • Cogalniceanu Ionela

  august 10, 2021

  Vă mulțumim pentru momentele frumoase , interesante, antrenante și hazlii pe care le-ați pregătit pentru copiii noștri. S-au simțit foarte bine alături de voi, apreciem atenția și grija acordată. Cu siguranța vom reveni în taberele următoare pe care le veți organiza. Mulțumim pentru tot!

 • Adina Campean

  august 10, 2021

  Cred că nu există suficiente cuvinte pentru a descrie activitățile! Zâmbetul copiilor, entuziasmul și bucuria autentică sunt cel mai bun feedback pentru activitățile organizate! Felicitări!

 • Marsel Marse

  iulie 22, 2021

  A fost foarte frumos sper să se m-ai țină tabere de genul acesta! Este locul perfect unde te poți relaxa și socializa m-ai bine cu oamenii dar și cu caii

 • Alexandra Biji-Giurgiu

  iulie 16, 2021

  Totul a fost minunat! Fetița mea abia așteaptă următoarea tabără.

 • Bianca Adelina Cozma

  iunie 28, 2021

  Raluca s-a simțit super! Cu siguranță o să revenim ! Mulțumim!

 • Steffy Lenkei

  iunie 19, 2021

  Elena a fost foarte încântată de tabără. A mai fost și alte tabere dar a spus că aceasta a fost cea mai frumoasă dintre toate și dorește să revină în august. Sper să mai găsim loc. Mulțumim frumos pentru tot ce ați făcut.

 • Daniela Gramatovici

  iunie 15, 2021

  Magnific! Totul la superlativ!Felicitări tuturor pentru implicare și devotament! Copiii trec acolo prin toate bucuriile copilăriei, se simt liberi, explorează, învață să iubească animalele și mediul înconjurător, se distrează și se relaxează, socializează, își fac prieteni noi. E mai mult decât o tabăra, e implicare, într-un cuvânt și acolo e “familie” pentru ei.

 • Andreea Maria Frangache

  iunie 9, 2021

  Fetița mea a fost în tabăra de echitație. Cea mai mare provocare a ei de până acum, după cum ne-a spus chiar ea. S-a întors acasă de 3 zile și încă nu se oprește din a ne povești cu entuziasm tot ce a trăit acolo. “Superb” într-un cuvânt. Ne revedem în următoarea vacanță!

 • Elida Popescu

  aprilie 14, 2021

  A fost o tabără minunată “chiar am făcut tot ce scria în program” ne-a asigurat fetița noastră. Înainte de a se încheia tabăra, Raisa își dorea să se întoarcă și anul viitor. Copii fericiți, părinți mulțumiți! Mulțumim frumos !

 • Danut Adrian

  aprilie 14, 2021

  Daria s-a simțit foarte bine,pentru ia a fost o mare provocare! Din ce ne-a povestit ea cu siguranță o să revenim! Mulțumim mult! Recomand…

 • Nadia Silaghi

  aprilie 12, 2021

  Cea mai așteptată tabără a vacanței de vară! Locație superbă, activități la superlativ!

 • Mariana Let

  martie 17, 2021

  Totul e la superlativ! Eu nu știu alte locații în România care să aibă atâtea activități pentru copii!

 • Diana Marc-Andrei

  octombrie 8, 2020

  O experiența minunată iar pentru copiii pasionați de echitație, precum Alexia, locul ideal de a și petrece o bucățică din vacanța de vară. Cu siguranța vom reveni cu proximă ocazie !

 • Simo Trif

  august 22, 2020

  E o experiență unică! Știam de la bun început că va fi astfel dar mi s-a confirmat cu vârf și îndesat. De la plimbarea călare de 4h la curățatul potcoavelor, de la distracția în bilă până la vânătoarea de comori, focul de tabără, momentele de dans, totul a fost la superlativ. Rămânem cu ochii pe ofertele Wonderland.
 • Ramona Lamurean Ex Balascau

  iulie 25, 2020

  Ana a fost tare mulțumită și deși a plecat de acasă cu emoții mari s-a întors tare încântată! Focul de tabără un adevărat spectacol! Căluții minunați! Mulțumim

 • Pop Andrada

  aprilie 21, 2020

  Totul la superlativ! Activități minunate, oameni minunați, Lucian Troinea , Adrian Coaciu, Anca, Ioana! Mulțumim Wonderland pentru tot. Ne revedem la anul!

 • Gabriel Stanciu

  aprilie 17, 2020

  Activități minunate, oameni minunați : Lucian Troinea , Adrian Coaciu , Bogdan, Andrei, Ștefan! Vă mulțumim pentru bunătate , sprijin și sensibilitate, pentru atenție , răbdare și cunoștințe! Voi reveni cu drag în acest loc minunat!

 • Alina Glodeanu

  martie 14, 2019

  Totul la superlativ. Vă mulțumim. Activități interesante, distractive. Ariana vă mulțumește pentru lucrurile minunate care le faceți. Nu vă mai spun că vroia să ia calul acasă cu ea, atât de mult a îndrăgit-o pe Luna!