Flat Preloader Icon

Din pasiune pentru pizza

Bine ai venit la PizzaLand, locul unde pasiunea pentru pizza se întâlnește cu starea de bine!

Situat în cadrul resortului Wonderland, PizzaLand este destinația perfectă pentru o experiență culinară autentică italiană.

Despre noi

Din 2016 ne mândrim cu pizza delicioasă, coaptă pe vatră cu multă dragoste și respect pentru tradiție. Iar, pe lângă sortimentele variate de pizza, avem pentru tine și alte delicatese: paste, salate, gustări reci, calde și, bineînțeles, nelipsitul desert. În plus, PizzaLand îți oferă o vedere panoramică superbă, care te îmbie să vii pe la noi cât mai des.

Servicii

Și, pentru că ne dorim ca bucuria gustului să ajungă la tine oriunde te-ai afla, avem disponibilă și livrarea la domiciliu. Așa că, indiferent dacă ești acasă, la birou sau într-un alt loc, poți savura gustul autentic PizzaLand fără să fie nevoie să te deplasezi.

Loc pentru joacă

Dar PizzaLand nu este doar despre mâncare extraordinară. Este despre atmosfera caldă și prietenoasă, care te întâmpină încă de la intrare, dar și despre clipele petrecute alături de cei dragi, bucurându-vă de gustul autentic italian din fiecare mușcătură.

Și, pentru că știm cât de importantă este experiența întregii familii, am creat un spațiu de joacă dedicat, chiar lângă PizzaLand, unde cei mici se pot distra în timp ce adulții se relaxează și se bucură de fiecare moment de liniște și bucurie.

Informații Pizzerie

ADRESA

Wonderland Resort – Feleacu 5E

TELEFON

0749 966 337

PROGRAM

10:00 – 22:00