Flat Preloader Icon

O experiență

ultra all-inclusive

Escapada perfectă există. La Wonderland vei beneficia de cazare de lux, show-uri inedite, cină festivă, mese delicioase, concerte incendiare, cu multă adrenalină, unde toată lumea se distrează până în zori, dj, mc, acrobați, dansatori și animatori și activități nelimitate pentru întreaga familie.

Fii turist în țara ta, la doi pași de casă! 

Servicii impecabile și personal profesionist

Echipă inovativă, cu o vastă experiență în domeniu, dornică să vă răsfețe și să vă îndeplinească orice dorință pentru a vă face fericiți.

Personalul nostru profesionist se străduiește din răsputeri să fie în slujba oaspeților, oferind servicii impecabile la cele mai înalte standarde posibile.

Veți fi tratați cu adevărat special, cu foarte multă atenție și maxim devotament, astfel vă veți putea simți extraordinar și veți putea trăi clipe euforice memorabile, de neuitat, pline de bucurie și veselie.

Zilele Naționale 2024

Invitate speciale: Theo Rose

Nopți euforice, momente magice, zile unice pline de surprize la superlativ.

Cine romantice, show-uri inedite, urmate de concert incendiar marca Theo Rose, cu multă adrenalină, unde toată lumea dansează și petrece alături de dj, mc, dansatori și animatori.

Crăciun Magic 2024

Invitați speciali: Invitat Special

Momente magice, clipe unice pline de surprize la superlativ.

Mega petrecere de Crăciun cu invitat special.

Revelion 2024 – 2025

Invitați speciali: Ștefan Bănică & Lavinia Pîrva & Band

Momente magnifice, nopți euforice, pline de surprize la superlativ: Mc Geo Da Silva, DJs, Saxophone & Piano Show, foc de artificii memorabil, acrobați internaționali și mulți alți invitați speciali.

Mega petrecerea în pijamale din 1 ianuarie 2025 cu Geo Da Silva, Ștefan Bănică, Lavinia Pîrva & Band.

Cine romantice, show-uri inedite, urmate de concerte incendiare marca Ștefan Bănică, Lavinia Pîrva & Band, cu multă adrenalină, unde toată lumea dansează și petrece alături de dj, mc, dansatori și animatori.

Paști unicat 2025

Momente magice, clipe unice pline de surprize la superlativ.

Cine romantice, show-uri inedite, concerte incendiare, cu multă adrenalină, unde toată lumea dansează și petrece alături de dj, mc, acrobați, dansatori și animatori.

 • Oaspeții iubesc resort-ul nostru

  Citește despre experiența lor

 • Bogdan Bob Radulescu

  aprilie 19, 2023

  Am petrecut un sejur all inclusive, cu Slujbă de Inviere la capela Resortului, cu ouă roșii și pahare de Paști tradiționale, cu mâncare și băutură cum nu aveam cum sa pregătesc acasă, cu activități diverse, cu arts&crafts, cu călărie în pădure și pe dealuri, cu fotbal, tenis, cu paintball, tir cu arcul și tiroliană, cu spa și piscină, masaj și terapie, cu seară tradițională cu band, cântăreț de muzică populară și ansamblu de dansuri, cu vânătoare de ouă și iepurași și cu toate astea incluse în preț!

  Aș putea să vă povestesc mult și multe despre această experiență, însă ea trebuie trăită!
  Abia aștept următorul sejur la Wonderland, vreau să mulțumesc întregii echipe de acolo, mai ales Oamenilor care si-au sacrificat ei sărbătorile lor, ca să ni le facă pe ale noastre cu adevărat Fericite!

 • Ioana Călin

  aprilie 17, 2023

  Când pleci cu copiii în vacanță, ai toate șansele să te întorci acasă mai obosit decât ai plecat. Trebuie să inventezi tot felul de jocuri, să faci fel de fel de activități ca să eviți deja faimosul: ”mami, m-am plictisit”. Anul ăsta am decis, totuși, să petrecem sărbătorile de Paște la câțiva km de Cluj. Și am ales Wonderland pentru oferta aproape incredibilă de activități pentru cei mici. Recunosc, am fost sceptică, suna prea frumos ca să fie adevărat. În cele patru zile pe care le-am petrecut la Wonderland copiii mei au fost cooptați la atît de multe activități, toate supravegheate, încât am putut ajunge chiar și la sesiuni de masaj și spa, fără să stau cu grija că ar putea păți ceva vreunul dintre ei. Cât despre partea de activități pentru adulți, nu ajunge un review ca să le pot descrie pe toate. Ceea ce pot spune este că am putut participa la slujba de Înviere chiar în incinta resortului, că după slujbă am fost întâmpinați cu ouă roșii, pască, drob, că priveliștea este una fabuloasă și că nu te plictisești nici în zilele ploioase. Eu revin cu siguranță. Am fost turist în orașul meu și mi-a plăcut.

 • Georgiana Valentina Stoican

  aprilie 16, 2023

  Stau de aproape doi ani în superbul Cluj și nu m-aș fi gândit vreodată că aș putea să-mi fac vacanța atât de aproape de casă. Și eu, la fel ca majoritatea oamenilor, caut să-mi fac sărbătorile cât mai departe de casă. Cu toate acestea, am ales să merg cu câțiva prieteni la câțiva km distanță de oraș, la Wonderland Cluj Resort, care se promitea a fi o locație care îți oferă o gamă largă de servicii. Am fost întâmpinați cu o primire călduroasă a unui personal foarte amabil care îți stă la dispoziție. Printre facilități am descoperit cu plăcere spa-ul cu piscina interioară, saune și multă relaxare, zona de joaca pentru copiii, sala de fitness, grajdul pentru echitație, tiroliana, tirul cu arcul și multe alte activități interactive. În acest Sejur de Paște am avut incluse toate activitățile menționate mai sus, o slujbă religioasă privată, în urma căreia am rămas plăcut impresionată de predica preotului în care vorbea despre cum “flacăra lumânării nu este pentru retină, ci pentru suflet și minte”. După slujba organizatorii ne-au ospetit o masă “cu de toate”, cu specific național românesc. Ziua următoare ne-am destins cu o plimbare prin pădurea de lângă resort, o activitate de Egg Hunt organizată atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Ziua am încheiat-o cu un “Special Dinner”, cumulat cu o petrecere cu muzică live și dansuri tradiționale alături de ansamblul “Mărțișorul”. Altfel spus, a fost un sejur de vis în care ne-am bucurat de liniștea naturii pe lângă toate activitățile la care am participat. Nu aș fi putut să mă gândesc până acum că aș putea fi turist la mine acasă.

 • Dinu Petrica

  aprilie 14, 2023

  Am fost invitați anul acesta, de copiii noștri, să petrecem Paștele la acest complex hotelier foarte luxos. Inițial nu am vrut nici să auzim, având în vedere că e foarte aproape de casă noastră, tot în Cluj, iar noi suntem de modă veche și am vrut să preparam noi masă de Paște tradițional. Am fi făcut o mare greșeală, pentru că am avut și masă de Paște, și 4 zile de mese și relaxare cu toată familia, și așa de bine nu ne-am simțit decât în străînătate, când am fost la resort de 5 stele în Turcia. Tot cu ultra all inclusive mâncare și băutură, a fost și o petrecere mare cu artiști care au cântat live în seară primei zile de Paște, am avut și slujba de Înviere în capela de acolo, slujba cu 2 preoți în toată regulă. Noi am mai făcut masaje și plimbări cu trăsura, dar nepoțeii noștri au fost non stop la activități, au mers la călărie, la tiroliana, au tras cu arcul, s-au împușcat cu vopsea, era și un castel cu activități pentru cei mai mici. Impresionant, am urcat chiar și în balon!

 • Carina Elena

  decembrie 31, 2022

  Am ajuns la cei de la Wonderland cu ocazia unui sejur pe care l-au organizat și pot spune cu mâna pe inimă că nu regret nici măcar o secundă decizia de a petrece sărbătorile aici. Mâncarea este absolut delicioasă, varietatea de preparate din mesele de tip bufet acoperă preferințele oricui, iar serviciul din timpul mesei este excelent. Oamenii sunt amabili, știu cum să te facă să te simți ca acasă, sunt primitori și mereu cu zâmbetul pe buze. Activitățile desfășurate în cadrul natural al complexului sunt atrăgătoare și foarte bine organizate. Întreg personalul care se ocupă de activități este foarte atent și grijuliu. De la echitație, la tir cu arcul, tiroliană și chiar arts&crafts tematice, fiecare experiență m-a scos din zona de confort, dar întregul proces a fost tranformat în ceva foarte ușor cu ajutorul personalului. Când am ales Resortul, nu am crezut că mă pot simți ca un turist atât de aproape de casă, dar în wonder land orice este posibil.

 • Anca Ghinea

  decembrie 24, 2022

  Am ajuns aici găsind un anunț întâmplător cu oferte sejur și cu siguranță vom reveni. Totul este la superlativ… pornind de la locație, cazare, personal, mâncare, activități. Ne’am simțit extraordinar, copiii au fost în extaz. Este o locație printre puținele de altfel care chiar merită 5 stele Bravo Wonderland! Sunteți tare faini. Nu ne’am plictisit deloc și ne’a plăcut tare mult.

 • Laura Lengyel

  decembrie 1, 2022

  Fratele meu cu familia lui a venit să petreacă un sejur, și, fiindcă avem tradiția de a petrece împreună de sărbători, ne-au invitat acolo, să mâncăm împreună și să ne bucurăm de toate facilitățile pe care ei le aveau incluse în pachet. Asta le-au propus cei de la Wonderland să facă pentru familie, și e o idee pe care nu am mai auzit-o pe niciunde, dar e atât de frumoasă: am fost împreună de sărbători, am avut parte și de masă tradițională în familie, dar și de diverse activități, fără să se deranjeze nimeni de-ai noștri să gătească, să pună masă, să strângă, etc.

 • Dana Rusu

  martie 7, 2022

  Am ales să petrec sărbătorile alături de prietenele mele în cadrul sejurului de la Wonderland. Experiența și momentele trăite acolo au fost peste așteptările mele. Un loc excepțional, chiar aproape de casă, dar în mijlocul naturii și înconjurat de priveliști de vis. În plus, o varietate de activități la care poți participa și unde te poți relaxa și uita de toate grijile zilnice. Paintball, tir cu arcul, tiroliană, ping-pong, biliard, spa, călărie – poți alege orice ca să-ți umpli timpul (mai ales că sunt absolut gratuite, fiind acoperite de prețul sejurului). Sunt foarte mulțumită de experiență și mă voi întoarce neapărat pentru următoarea vacanță. Cine ar fi crezut că poți fi turist chiar în orașul tău în timp ce te bucuri de o vacanță de vis în sânul naturii, fiind doar la câțiva kilometri de casă.
  Mulțumesc Wonderland, sunteți absolut magici!

 • Sorin Galiceanu

  februarie 17, 2022

  Am petrecut aici un sejur. Deși la început mi s-a părut ciudat să petrec sejurul, ca turist, la 15 minute de casă, am avut parte de o experiență minunată: cazare de 5 stele, mâncare și băutură din belșug și de calitate, activități diverse: călărie, paint-ball, urcare cu balonul, tiroliana, tir cu arcul. Copiii au avut o grămadă de activități. Tot personalul a fost foarte amabil și cu zâmbetul pe buze. În ziua de sărbătoare am putut chiar să ne chemăm și restul familiei la masa de prânz la un preț chiar decent, ca să fim toți împreună. Partea bună este că la întoarcere nu mai stai obosit în trafic, doar ajungi imediat acasă.