Flat Preloader Icon

Evenimente speciale

Numește evenimentul, iar noi îl organizăm pentru tine la cele mai exigente standarde.

Suntem o echipă inovativă cu o mare deschidere față de tot ce înseamnă idei și abordări noi, astfel, scopul nostru primordial este de a organiza cât mai multe evenimente deosebite cu tematici unicat.

Avem grijă de toate

Vom fi alături de tine în fiecare etapă a pregătirii proiectului, oferindu-ți sfaturi și recomandări pentru a-ți personaliza evenimentul tău all-inclusive, astfel încât să se potrivească perfect cu viziunea, nevoile și planurile tale.

Meniuri

Băutură

Decor

Orice tip de eveniment

Imaginează-ți evenimentul tău unicat, iar noi avem viziunea și experiența necesară pentru a-ți îndeplini dorința și visul de o viață. Suntem o echipă foarte deschisă, flexibilă și maleabilă, astfel încât, putem acoperi toate doleanțele, de la cele clasice până la cele mai trăznite sau extravagante.

O sală pentru un public de orice mărime

Am creat cele mai mari și mai elegante săli de evenimente din Transilvania, cu o capacitate cuprinsă între 50 de persoane și 2500 de persoane, în funcție de tipul evenimentului și de abordarea acestuia. Sunt amplasate în mijlocul naturii, într-un peisaj unic, înconjurate de o magnifică pădure, cu o priveliște panoramică superbă asupra orașului.

Servicii impecabile și personal profesionist

Echipa noastră poate transforma orice vis de-al tău în realitate. Dovadă stau miile de evenimente organizate la Wonderland de-a lungul timpului, cu tematici de la cele mai năstrușnice, până la cele mai elegante. 

Membrii echipei noastre sunt la dispoziția ta pe întreaga durată a evenimentului și sunt 100% dedicați organizării evenimentului tău astfel încât tu să nu ai nicio grijă în plus. 

O gama complexa de evenimente speciale organizate cu mult succes: