Flat Preloader Icon

Evenimente corporate

Nimănui nu-i place un eveniment corporate organizat la birou, într-un spațiu insuficient pentru numărul de participanți. La Wonderland îți oferim cea mai largă paletă de opțiuni pentru organizarea unui eveniment corporate – fie că este vorba de un teambuilding, o lansare de produs, o conferință sau chiar o aniversare.

Poți alege abordarea spectaculoasă sau pe cea confortabilă, cu design clasic sau modern, în interior sau în aer liber. Organizăm evenimentul așa cum vrei tu. Îți punem la dispoziție 3.000 m² versatili pentru summer și winter party-uri, săli de conferințe și congrese.

Servicii impecabile

Cel mai important eveniment din viața ta trebuie să fie organizat impecabil! Totul trebuie să fie perfect – de la decoruri, la preparate. La Wonderland îți garantăm prezența unui personal atent la fiecare detaliu și mereu prezent pentru a-ți satisface orice nevoie. În plus, la noi găsești cele mai proaspete ingrediente pentru cele mai gustoase meniuri și o gamă extrem de variată de băuturi care surprind chiar și cele mai exigente gusturi.

Meniuri delicioase

Decoruri de excepție

Băuturi selecte

Sărbătorește succesele companiei cu noi

La Wonderland, totul este grandios și totul emană un vibe de exclusivitate și abundență – de la suprafața pe care se întinde resortul, până la dimensiunea sălilor.

Meniul rafinat și gama extrem de variată de băuturi fac din Wonderland locul perfect în care să celebrezi reușitele companiei tale.

Câte o sală pentru fiecare tip de public și oricare eveniment

La Wonderland, avem cele mai elegante și mai mari săli de evenimente din Transilvania (Cluj) care pot găzdui până la 2.500 de invitați. Sunt amplasate în mijlocul naturii, într-un peisaj unic, înconjurate de o magnifică pădure, cu o priveliște panoramică superbă asupra orașului.

Personal profesionist

Echipa noastră poate transforma orice vis de-al tău în realitate. Dovadă stau miile de evenimente organizate la Wonderland de-a lungul timpului, cu tematici de la cele mai năstrușnice, până la cele mai elegante.

Membrii echipei noastre sunt la dispoziția ta pe întreaga durată a evenimentului și sunt 100% dedicați organizării evenimentului tău astfel încât tu să nu ai nicio grijă în plus.

Evenimente corporate organizate: