Flat Preloader Icon

Conferințe & Congrese

Wonderland Resort îți pune la dispoziție 3000 m² versatili pentru săli de conferință. Toate spațiile sunt dotate cu Wi-Fi de cea mai mare viteză, videoproiectoare, ecrane de proiecție, flipcharts, microfoane și sistem de sonorizare – pe scurt, tot de ce ai nevoie pentru întâlnirile de afaceri, workshop-urile, training-urile sau teambuilding-urile pe care vrei să le organizezi alături de noi.

Servicii impecabile

Organizăm complet evenimentul tău, la cele mai exigente standarde, indiferent de complexitate sau amploare! La Wonderland îți garantăm prezența unui personal atent la fiecare detaliu și mereu prezent pentru a-ți satisface orice nevoie. Totul trebuie să fie perfect – de la decoruri, la preparate.

Săli de evenimente

Spații expoziționale

Meniuri selecte

Personal profesionist

Echipa noastră poate transforma orice vis de-al tău în realitate. Dovadă stau miile de evenimente organizate la Wonderland de-a lungul timpului, cu tematici de la cele mai năstrușnice, până la cele mai elegante. 

Membrii echipei noastre sunt la dispoziția ta pe întreaga durată a evenimentului și sunt 100% dedicați organizării evenimentului tău astfel încât tu să nu ai nicio grijă în plus. 

O sală pentru un public de orice mărime

Am creat cele mai mari și mai elegante săli de evenimente din Transilvania, cu o capacitate cuprinsă între 50 de persoane și 2500 de persoane, în funcție de tipul evenimentului și de abordarea acestuia. Sunt amplasate în mijlocul naturii, într-un peisaj unic, înconjurate de o magnifică pădure, cu o priveliște panoramică superbă asupra orașului.

Cazare pe durata conferinței

În incinta resortului dispunem de un hotel de 4 stele cu zonă de spa, fitness, salină și gaming incluse, precum și de un hotel cu adevărat special, foarte luxos, unic în Europa de 5 stele+. Astfel, poți profita de servicii impecabile și complexe, oferite într-un ambient cu totul epic.
Am organizat o gamă variată de conferințe, de orice dimensiuni, inclusiv congrese ample de mii de persoane.