Flat Preloader Icon

Cine festive & Aniversări

Mereu ți-ai dorit o cină unde să fii primit pe covorul roșu și să te simți ca un star de cinema? La Wonderland se poate! Nicăieri în Transilvania nu vei mai găsi terase impozante ca la noi și nici astfel de săli grandioase.

 

  • Cină deluxe (festivă)
  • Cocktail party
  • Serată

Un final de zi memorabil

Serviciile impecabile și atmosfera rafinată fac diferența dintre o zi normală și una memorabilă. Dacă mai adaugi și cele mai fine preparate și cea mai variată gamă de băuturi, succesul cinei tale este garantat.

Activități de divertisment

Meniuri delicioase

Băuturi selecte

Sărbătorește până la răsărit

Wonderland este locul ideal pentru a sărbători orice eveniment din viața ta.

Atmosfera este una magică, resortul este grandios, meniul este rafinat iar gama largă de băuturi din care poți alege va satisface, cu siguranță, chiar și cele mai exigente gusturi.

Membrii echipei noastre sunt la dispoziția ta și sunt 100% dedicați organizării evenimentului tău.

Câte o sală pentru fiecare tip de public și oricare eveniment

La Wonderland, avem cele mai elegante și mai mari săli de evenimente din Transilvania (Cluj) care pot găzdui până la 2.500 de invitați. Sunt amplasate în mijlocul naturii, într-un peisaj unic, înconjurate de o pădure magnifică, cu o priveliște panoramică superbă asupra orașului.

Servicii impecabile și personal profesionist

Echipa noastră poate transforma orice vis de-al tău în realitate. Dovadă stau miile de evenimente organizate la Wonderland de-a lungul timpului, cu tematici de la cele mai năstrușnice, până la cele mai elegante. 

Membrii echipei noastre sunt la dispoziția ta pe întreaga durată a evenimentului și sunt 100% dedicați organizării evenimentului tău astfel încât tu să nu ai nicio grijă în plus. 

Sute de cine festive unicat și mii de aniversări inedite: