Flat Preloader Icon

Botezuri

Unul dintre cele mai importante și emoționante momente din viața unei familii este botezul nou născutului. Pentru un eveniment de asemenea importanță este nevoie de cea mai bună organizare și totul trebuie să se ridice la înălțimea așteptărilor celor mai exigenți oaspeți.

De la sălile generoase și rafinate decorate elegant, localizate chiar în imediata apropiere a Clujului și până la preparatele savuroase, totul este la dispoziția ta în ziua botezului copilului tău.

O clipă de neuitat

Servicii impecabile completează meniul variat și gama largă de băuturi pe care o au la dispoziție oaspeții noștri. Am inclus în meniu preparate pentru toate gusturile: de la cele tradiționale, până la cele moderne, extrem de rafinate.

Organizare impecabilă

Meniuri selecte

Decoruri inedite

Un botez all-inclusive

Vom fi alături de tine în fiecare etapă a pregătirii botezului, îți vom oferi sfaturi și recomandări și te vom ajuta să personalizezi evenimentul astfel încât să reflecte stilul și preferințele tale.

Ne ocupăm noi, la cel mai înalt nivel de exigență și atenție la detalii de: mâncare, băutură, specialități de cafea, bar, barmani, barista, decorarea sălii, lumini, fruit-bar, candy-bar, saleuri, alune, personal de pregătire și de deservire.

Câte o sală pentru fiecare tip de public și oricare eveniment

La Wonderland, avem cele mai elegante și mai mari săli de evenimente din Transilvania (Cluj) care pot găzdui până la 2.500 de invitați. Sunt amplasate în mijlocul naturii, într-un peisaj unic, înconjurate de o pădure magnifică, cu o priveliște panoramică superbă asupra orașului.

Servicii impecabile și personal profesionist

Echipa noastră poate transforma orice vis de-al tău în realitate. Dovadă stau miile de evenimente organizate la Wonderland de-a lungul timpului, cu tematici de la cele mai năstrușnice, până la cele mai elegante.

Membrii echipei noastre sunt la dispoziția ta pe întreaga durată a evenimentului și sunt 100% dedicați organizării evenimentului tău astfel încât tu să nu ai nicio grijă în plus.