Flat Preloader Icon

Banchete

Momentul finalizării unui ciclu educațional (fie el gimnazial, liceal sau universitar) este extrem de important pentru orice tânăr. Iar un asemenea moment trebuie marcat printr-o petrecere epică sub forma unui banchet de absolvire.

Vino la Wonderland să fii deasupra tuturor, să ai Clujul la picioare și toată viața înainte și să petreci cea mai electrizantă noapte din viața ta.

Servicii impecabile

Cel mai important eveniment din viața ta trebuie să fie organizat impecabil! Totul trebuie să fie perfect – de la decoruri, la preparate. La Wonderland îți garantăm prezența unui personal atent la fiecare detaliu și mereu prezent pentru a-ți satisface orice nevoie. În plus, la noi găsești cele mai proaspete ingrediente pentru cele mai gustoase meniuri și o gamă extrem de variată de băuturi care surprind chiar și cele mai exigente gusturi.

Atmosferă euforică

Meniuri delicioase

Băuturi selecte

Dansează până la răsărit!

Wonderland este cea mai chic și potrivită locație de evenimente din Cluj unde să-ți sărbătorești absolvirea.

Resortul este grandios, cu un vibe cool și accente boho chic. Tot ce trebuie să faci tu este să te distrezi cum nu ai mai făcut-o înainte. De orice altceva ne ocupăm noi.

Câte o sală pentru fiecare tip de public și oricare eveniment

La Wonderland, avem cele mai elegante și mai mari săli de evenimente din Transilvania (Cluj) care pot găzdui până la 2.500 de invitați. Sunt amplasate în mijlocul naturii, într-un peisaj unic, înconjurate de o magnifică pădure, cu o priveliște panoramică superbă asupra orașului.

Personal profesionist

Echipa noastră poate transforma orice vis de-al tău în realitate. Dovadă stau miile de evenimente organizate la Wonderland de-a lungul timpului, cu tematici de la cele mai năstrușnice, până la cele mai elegante. 

Membrii echipei noastre sunt la dispoziția ta pe întreaga durată a evenimentului și sunt 100% dedicați organizării evenimentului tău astfel încât tu să nu ai nicio grijă în plus.