Flat Preloader Icon

Trekking & hiking

DURATĂ

1 zi

Preț

230 lei

Grad dificultate

Mediu

Cumpără excursia dorită

Malul lacului Tarnița

Preț: 230 lei / persoană • Obiective principale Piatra lui Lucaci și Piatra lui Dan (aka Piatra Corbilor) • Lungimea traseului este de 19 km • Număr de persoane: minim 4 – maxim 16 • Prețul include: ghid montan certificat, transport și gustare ușoară pentru prânz

230 lei Contactează-ne
Cetățile Ponorului și Lumea Pierdută

Preț: 230 lei / persoană • Cetățile Ponorului și Lumea Pierdută • Turiștii se pot bucura de ponoare, avene, doline peșteri de gheață și focul viu din zona • Număr de persoane: minim 4 – maxim 16 • Prețul include: ghid montan certificat, transport și gustare ușoară pentru prânz

230 lei Contactează-ne
10 minutes

Age group: 5-12

$10+

BUY NOW

30 minutes

Age group: 5-12

$10+

BUY NOW

Lucruri de reținut

Durata: 1 zi

Deplasare: cu mașina sau microbuz

Grad de dificultate: mediu

Perioada: tot timpul anului

Număr de persoane: minim 4 – maxim 16

Preț: 230 lei / persoană

Prețul include: ghid montan certificat, transport și gustare ușoară pentru prânz

Observații: Acest traseu se adresează persoanelor cu vârstă minimă de 7 ani și condiție fizică medie sau peste medie. Anumite detalii se pot modifica în funcție de condițiile meteorologice.

Variante Trasee

Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu 2 variante:
Traseu 1: Pe malul lacului Tarnița și are ca obiective principale Piatra lui Lucaci și Piatra lui Dan (aka Piatra Corbilor). Lungimea traseului este de 19 km.
Descriere: Turiștii se pot bucura de o experiență uimitoare, datorită panoramei spectaculoase și unice în România. Obiectivele întâlnite pe traseu sunt asemănătoare cu Fjordurile din Țările Scandinave.

Traseu 2: Balcoanele de Belvedere asupra întregului complex de ponoare, peșteri formate în urma coroziunii apelor, Poiana Ponor, vizita Avenului Geamăna, Avenul Negru, Avenul Pionierului și Avenul Acoperit.
Descriere: Explorare Cetățile Ponorului și Lumea Pierdută, astfel turiștii se pot bucura de ponoare, avene, doline peșteri de gheață și focul viu din zona.